Persoonlijke ontwikkeling
21655
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21655,stockholm-core-2.4.3,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Je zult precies vinden wat je nu nodig hebt. Je lichaam als gids, je hoofd voor het nodige inzicht en je hart als kompas.

Vertel me en ik luister. Laat me zien en ik kijk. Laat me ervaren en ik leer – Lao Tse

Verandering

Als het leven je laat zien dat je situatie of wensen over je leven veranderen kan dat heel wat impact hebben op je. Het kan je overspoelen of je juist uitdagen tot een andere kijk.

Het kan ziekte of uitputting (burnout) zijn of ontslag of verlies van een geliefde of dierbare, maar ook een verlangen om meer uit jezelf te halen wat je doet besluiten om op zoek te gaan naar mogelijkheden.

Wens

Vanuit een wens om te groeien en je potentieel volledig te leven, vraagt het leven jou je belemmerende overtuigingen bij te stellen, je gewoontepatronen te doorbreken en  je oude opgeslagen pijn te omarmen en los te laten .

Afgestemd op jouw wensen, doelen en situatie zet ik verschillende interventies in die jou  ont-wikkelen naar je ware zelf.

Ik gebruik onder andere lichaamsgerichte oefeningen, mentale focussing, (familie)opstellingen en praktische coaching op bijvoorbeeld leefstijl en finetunen van je intuïtie of (hoog)gevoeligheid.

Spiegel

Je lichaam spiegelt je feilloos in dit proces zodat  na het integreren van je eigen wijsheid je jouw eigen pad weer kunt vervolgen. Ik laat je ook graag zien en met name ervaren waar je mogelijkheden liggen om te groeien.

Het roepen van de Ziel

Mijn kwaliteit is via het lichaam de ziel weer uitnodigen te laten voelen en richting te geven aan je leven. Dit voelt als thuiskomen. Ik combineer daarin lichaamswerk met systeemwerk; in het roepen je van de ziel wordt helder wat er nodig is om weer balans te krijgen in lichaam, geest, ziel én je (familie)systemen.Dat wat wordt uitgesloten in je familiesysteem sluit zich ook in je lichaam.

Het Roepen van de Ziel, een combinatie van emtioneel lichaamswerk en systemisch werken, is een sterk helende en allesomvattende werkwijze waarin alles omarmd en gezien mag worden.

Consulten duren  anderhalf uur tot 2 uur
ik ben tevens trainer voor professionals van deze bezielde en verdiepende methode. Zie voor meer info voor de 10 daagse training ‘Het roepen van de ziel’ systemisch werken via het lichaam op www.hetroepenvandeziel.nl
Vragen over sessies persoonlijke ontwikkeling? Neem vrijblijvend contact op.