Kim van Rens | Persoonlijke ontwikkeling
21655
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21655,qode-social-login-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Je zult precies vinden wat je nu nodig hebt. Je lichaam als gids, je hoofd voor het nodige inzicht en je hart als kompas.

Vertel me en ik luister. Laat me zien en ik kijk. Laat me ervaren en ik leer – Lao Tse

Verandering

Als het leven je laat zien dat je situatie of wensen over je leven veranderen kan dat heel wat impact hebben op je. Het kan je overspoelen of je juist uitdagen tot een andere kijk.

Het kan ziekte of uitputting (burnout) zijn of ontslag of verlies van een geliefde of dierbare, maar ook een verlangen om meer uit jezelf te halen wat je doet besluiten om op zoek te gaan naar mogelijkheden.

Wens

Vanuit een wens om te groeien en je potentieel volledig te leven, vraagt het leven jou je belemmerende overtuigingen bij te stellen, je gewoontepatronen te doorbreken en  je oude opgeslagen pijn te omarmen en los te laten .

Spiegel

Je lichaam spiegelt je feilloos in dit proces zodat  na het integreren van je eigen wijsheid je jouw eigen pad weer kunt vervolgen. Ik laat je ook graag zien en met name ervaren waar je mogelijkheden liggen om te groeien.

Ont-wikkeling

Afgestemd op jouw wensen, doelen en situatie zet ik verschillende interventies in die jou doen ont-wikkelen naar je ware zelf.

Ik gebruik onder andere lichaamsgerichte oefeningen, mentale focussing, (familie)opstellingen en praktische coaching op bijvoorbeeld leefstijl en finetunen van je intuïtie of (hoog)gevoeligheid.

Consulten duren  anderhalf uur.
Vragen over sessies persoonlijke ontwikkeling? Neem vrijblijvend contact op.