Kim van Rens | over Kim
21668
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21668,qode-social-login-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

‘Jezelf zijn is de enige weg.’

Ik ben Kim van Rens

Sinds 2000 begeleid ik al mensen naar een meer bewuste (levens) houding en (fysieke maar ook innerlijke) beweging. Altijd heb ik een fascinatie gehad voor hoe het lichaam functioneert en met name de samenwerking met de geest. Sinds 2008 maak ik via de fascie (het bindweefsel) de weg vrij van fysieke en emotionele blokkades  met de craniosacraaltherapie. Hierin vallen beide samen. Zo kan de ziel ook steeds meer landen in je lijf en je werkelijk je ware zelf zijn.

Ik geloof dat ons lichaam een enorme rijkdom aan kennis in zich heeft en dat ieder mens de kracht heeft zichzelf te herstellen als men luistert en (opnieuw) leert voelen en te vertrouwen op je ongebroken kracht, je heelheid.. Door alle aangeleerde overlevingsmechanismen te ontkrachten kun je weer jezelf in essentie zijn.

Ons lichaam weet altijd wat het nodig heeft om weer te herstellen en zal met de juiste prikkels altijd weer willen terugkeren naar zijn originele blauwdruk.

Dit enorme zelfherstellende vermogen heb ik in een ziekteproces zelf aan den lijve ondervonden. Dit vraagt om inzicht maar ook een ondersteuning via het fysieke lichaam, het een kan niet zonder het ander. Mijn eigen weg waar ik steeds meer mocht aankomen in mezelf, kon aarden, landen in mijn lijf blijkt tegelijk mijn talent wat ik met anderen heb te delen.

Met alles wat ik nu ben begeleid ik graag jou, zowel fysiek als emotioneel, naar meer gezondheid, (bewegings)vrijheid, energie en je (authentieke) zelf te zijn.

Mijn kracht ligt in het vermogen diep door te kunnen voelen via het lichaam, mijn zachte aanraking en het praktisch begeleiden van je klachten, wensen of doelen waardoor je kern gevoeld kan worden, je hart weer kan stromen en je lichaam weer kan herstellen. Door me af te stemmen op jouw lichaam én ziel met een open en nieuwsgierige mind ontdek je waar jouw mogelijkheden liggen tot groei en herstel. Met mijn kwaliteit om ervaringen praktisch en concreet te maken laat ik je ze makkelijk integreren in je leven van alle dag. Ik ben graag zoveel mogelijk mezelf. Ik heb de wijsheid niet altijd in pacht. Jouw lichaam wel.

Naast mijn passie om meer mensen aan te zetten tot innerlijke groei en herstel zal ik ook zelf blijven groeien en genieten van dansen, zingen, yoga en wandelen. De laatste jaren kan ik steeds meer genieten van de kleine dingen en te zien hoe vanzelf het leven zich kan ontvouwen. Zowel als vrouw en als moeder van mijn 3 prachtige kinderen geniet ik steeds meer van mijn  leventje met al mijn dromen, ambities, kneuterigheid en kwetsbaarheden.

Meer weten over …? Neem vrijblijvend contact op.

Samenwerkingen

Ik ben heel blij dat ik een heel fijn netwerk van mensen heb waarmee samenwerk.

De Integrale gezondheidscirkel OMNI is met veel zorg in het leven geroepen om met een gezamenlijke missie nog meer mensen eigentijds, passend en integraal te kunnen begeleiden.

Juist in het verbinden van kennis, ervaring, energie en letterlijk meer handen ben ik ervan overtuigd dat door samen te werken je doelgericht en liefdevol mensen kunt begeleiden. Dus naast het aan elkaar doorverwijzen werken we ook letterlijk samen (oa duobehandelingen) om gezondheidsverbetering te intensiveren of processen te versnellen.

Dit alles met een integrale visie en een hartgerichte aanpak.

Linda van Schendel
Julio Desir van Bergen
Anne-Marie de Koning
Tineke Krekels
Raisa Geurtsen