Steeds meer mensen in Eindhoven en Valkenswaard vinden de weg naar craniosacraaltherapie
21926
post-template-default,single,single-post,postid-21926,single-format-standard,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

Steeds meer mensen in Eindhoven en Valkenswaard vinden de weg naar craniosacraaltherapie

Steeds meer mensen in Eindhoven en Valkenswaard vinden de weg naar craniosacraaltherapie

Dat wens ik voor vandaag, deze maand en komende jaren! Ik blijf me verbazen over hoe mensen tot zelfinzicht komen en hoe het zelfherstellend vermogen aangezet kan worden met z’on lichte aanraking.

Last van hoofdpijn, rug-, nek-, of bekkenklachten? Ben je wat gestressed, overspannen of burnout? Of juist andere onbegrepen klachten waar de reguliere zorg niets (meer) in kan betekenen? Dan is craniosacraaltherapie in combinatie met coaching en oefentherapie misschien iets voor jou.

Zit je al langer niet lekker in je vel, trekt je lijf of voel je druk? Een steen op je maag of een brok in je keel. Je lijf liegt nooit, de kunst ligt in het luisteren. Stil staan, naar binnengaan en weer kunnen vertrouwen op de natuurlijke wijsheid en processen die altijd een evenwicht evenaren. Dit zijn autonome processen, met andere woorden dit gaat vanzelf. We mogen alleen onze weerstanden (zowel fysiek als emotioneel) weer loslaten om de natuur weer zijn werk te laten doen.

Ik hoor graag wat jou ervaring is met je zelfherstellende vermogen of hoe je craniosacraaltherapie hebt ervaren. Spread the word.

Naast mijn wens hierboven is het mijn intentie om meer van mijn ervaringen te beschrijven uit mijn werk en zal in mijn volgende blogs hier aan wijden. Tevens zal ik mijn beloofde (psoas)workshops gaan plannen.

Maar eerst even op vakantie tot 4 september, zelf mijn herstellend vermogen optimaliseren 😉
Offline, maar wel connected❤

Zomerse groet,

Kim