Psoas Masterclass voor Professionals (29-30 maart & 12-13 april 2024) VOL
22257
post-template-default,single,single-post,postid-22257,single-format-standard,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

Psoas Masterclass voor Professionals (29-30 maart & 12-13 april 2024) VOL

Psoas Masterclass voor Professionals (29-30 maart & 12-13 april 2024) VOL

4 daagse Psoas Masterclass In Valkenswaard ( bij Eindhoven)

waarin je zelf vertraagt en nog meer belichaamd raakt in je eigen core, zachte zelfzorg voor je eigen psoas en praktische aanreikingen hoe je de psoas (niet-invasief) behandelt vanuit een biointelligent perspectief.

De psoas heeft een centrale ligging en functie voor het realiseren van je kunnen aarden, je veilig kunnen voelen, plezier en genot kunnen ervaren én je ziel kunnen verwezenlijken in jouw unieke expressie.

Land veerkrachtig met souplesse  in je eigen psoas.
Ontwaak je oerkracht en levensenergie.

Psoas, of wel de Musculus Illiopsoas, is een spier die nog veel meer is dan alleen een heupbuiger. Zo lang onderschat in zijn waarde, namelijk het vermogen tot veerkrachtig en geaard kunnen zijn en expressie te kunnen geven aan onze levens (=seksuele) energie.
Bij bijna alle westerse (geïndustrialiseerde) mensen is de psoas te droog en strak..en zeker bij zorgprofessionals die maar geven en geven en vaak te weinig ontvangen.

Vanuit een nieuwe paradigma geeft deze masterclass je een nieuwe kijk op bewegen, ontspannen en aanwezig zijn om van daaruit met een losser en vrijer lijf expressie te kunnen geven aan jouw zielemissie. The time to thrive is now!

Een kado voor jezelf

In 4 dagen neem ik je mee op een wonderlijke reis in een zielsverwezenlijking

Psoas en AARDEN
Psoas en OER – bewegen, -weten en -kracht
Psoas en EXPRESSIE, PLEZIER en SENSUALITEIT

Psoas in SYSTEMISCH persfectief

Eerst kom je aan en land en aard je in je lijf en in je psoas. Via veel praktische ervaringen leer je in verschillende houdingen je botten en bindweefsel te steunen en te verzachten zodat er meer energiestroom mogelijk is. Wordt je uitgenodigd hoe je je in je lijf werkelijk veilig kunt voelen en hoe uit je overlevingsstanden te zakken.
Daar waar je je psoas hebt uitgeput leer je hoe deze te herstellen waardoor je meer veerkracht en souplesse terug krijgt.

Vervolgens maak je kennis met de Psoas als boodschapper van het grotere weten, je intuitie en je ‘animalbody’. Zowel het weten van je OERimprint die je draagt van je voorouders en de hele evolutie als de link met het hele universum voorbij tijd en ruimte. Je ontmoet je zelfwetende en -herstellende world wibe web, je fascie en duikt diep in je eigen flow. Heel praktisch ontdek je hoeveel meer beweging en ruimte er in jou is. Bio-intelligentie boven biomechanica. Je ervaart ook diverse manieren hoe je de psoas kunt laten floreren via oefeningen en zachte manuele handvattingen.

In het tweede deel  van de training zak je opnieuw in je oerweten via unwinding via je celherinnering én ga je spelen met je energiestroom in je bekken. Het toestaan om te voelen en natuurlijke expressie te geven vanuit je binnenste. De oerbewegingen van dag 2 verbind je met je creativiteit en sensualiteit. De psoai als highway en container van jouw verlangens. Ervaar je de verbinding van je hart (op je tong;) met je bekken en volg je eigen stroming nog voordat je deze in contact brengt met een ander. Het naar buiten brengen van je potentieel en expressie is een balans tussen inhouden en toestaan. 
In speelse eenvoud ga je op ontdekkingstocht met jezelf en je eigen lijf en elkaar. Zodat je dit ook kunt gaan ontdekken met je eigen clienten.

A juicy embodied psoas is necessary for sensual play and play is necessary for a juicy psoas

Daarnaast wordt je in alle ervaringen uitgenodigd om te openen voor het grote systemisch veld en hoe de Psoas hierin een poort is naar de verschillende velden zoals het oerveld en je voorouders. De psoas een ‘opslag’ is voor alles wat we mee hebben gekregen. In contact met je lichaam en je eigen ziel ontdek je wat je psoas draagt en los wil laten. Én waar jouw ziel tot ware expressie komt. Het opstellen van de psoas geeft meer mogelijkheid tot toegang tot levendig aanwezig zijn in jezelf en een ruimer beeld waar bijvoorbeeld symptomen of overtuigingen mee verbonden zijn.

Praktisch doen, voelen en ervaren met vernieuwende blik op gezondheid, in een mooie verhouding tussen eenvoud, plezier, eenheid, expressie en innerlijke stilte. Daar ontstaan je mooiste bewegingen. Voel je weer vrijheid, richting en beweging.
Je pikt jezelf weer op om weer losser en lekkerder te leven. Minder stram, meer vanuit je hart en bio-intelligentie. Met hele fijne toepassingen voor alle dag voor jezelf en je clienten.

De dagen zijn opgebouwd om maximaal je potentieel van je Psoas te ervaren. In een veilige setting. De dagen zijn daarom niet los te volgen.

Kim neemt je op een zachte, aardse en speelse manier mee met al haar ervaring van het lichaam en de weg van belichaming. Haar 25 jaar vakkennis, als craniosacraaltherapeute en oefentherapeute, als zowel haar eigen pad van zingeving deelt ze graag om juist in deze tijd dicht bij onze eigen liefde en waarheid te kunnen blijven. Het lichaam weet. Ze deelt uit verschillende oude wijsheden en culturen en hedendaagse innovatieve inzichten maar vooral vanuit natuurprincipes. Terug naar echt mens zijn. Sinds 2016 geeft Kim les geeft over de psoas..ze blijft het fasci(e;)nerend vinden!

Waar: Kim van Rens Vanzelf ontwikkeling
Oranje Nassaustraat 8d Valkenswaard.
data: 29-30 maart en 12-13 april 2024
Jouw waarde investering: 740 (incl BTW.)

Geschikt voor zorgprofessionals: paramedici, osteopaten, craniosacraaltherapeuten, psychologen, coaches, yogadocenten, systemischwerkers, bodyworkers, etc. die affiniteit hebben met de psoas, (leren) aanraken, natuurlijk bewegen en zelfherstelend vermogen. Die via eigen zelfzorg en -onderzoek met een zachtere psoas willen werken en anderen hiermee inspireren. Nodig gerust een collega uit en ervaar samen. Delen is helen 🙂

Voorwaarden bij dit event:
Min. aantal deelnemers 6 max. 10
Inschrijving is geldig na inschrijven per mail.
Workshop kan tot 2 weken na inschrijving worden geannuleerd, uitgezonderd inschrijvingen binnen 2 weken voor aanvang is geen restitutie mogelijk. Het mogelijk om je plaatsje door te geven aan iemand anders. Administratiekosten 25,- euro. Betaling maximaal één week vooraf aan de workshop.
Indien het workshop bedrag nog niet is voldaan voor aanvang blijft ingeschrevene het bedrag verschuldigd aan Kim van Rens vanzelf ontwikkeling. Als de training door beinvloeding van derden  (overheid) niet door kan gaan zal deze in overleg verzet worden. Annulering is dan alsnog weer mogelijk minus 25,- administratiekosten.

Aanmelden kan met een mail naar Kim@KimvanRens.nl Ook bij inhoudelijke vragen over de workshop.

Come and let’s unwind our Psoassssssss!!!!