Kim van Rens | The Sensual Psoas (27 nov 2020)
22176
post-template-default,single,single-post,postid-22176,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

The Sensual Psoas (27 nov 2020)

The Sensual Psoas (27 nov 2020)

 

Exploraties voor een ‘juicy’Psoas, waardoor een meer in touch met je sensualiteit en meer levenslust.
Psoas, of wel de Musculus Illiopsoas, is een spier die nog veel meer is dan alleen een heupbuiger. Zo lang onderschat in zijn waarde, namelijk het vermogen tot veerkrachtig en geaard kunnen zijn en expressie te kunnen geven aan onze levens (=sexuele) energie.
Vanuit een nieuwe paradigma geeft deze masterclass je een nieuwe bio intelligente kijk op bewegen, ontspannen en aanwezig zijn om van daaruit met een losser en vrijer lijf expressie te kunnen geven aan jouw ziel. The time to thrive is now!
Ontdek op een zachte en speelse manier wat jouw Psoas je te bieden heeft en verlangt om expressie te geven aan jouw creativiteit en sensualiteit.
Je zachtjes openen voor je eigen stroom.
Alle culturele ideeen verbindend over sensualiteit en sexualiteit, terug naar jouw oerbeweging.
Je gaat spelen met je energiestroom in je bekken. Het toestaan om te voelen en expressie te geven vanuit je binnenste. Je oerbewegingen verbind je met je creativiteit en sensualiteit. De psoai als highway en container van jouw verlangens. Ervaar je de verbinding van je hart met je bekken, je tong en je bodem en volg je eigen stroming nog voordat je deze in contact brengt met een ander. Het naar buiten brengen van je potentieel en expressie is een balans tussen inhouden en toestaan.
In speelse eenvoud ga je op ontdekkingstocht met jezelf. (Alles met kleren aan) A juicy embodied psoas is necessary for sensual play and play is necessary for a juicy psoas 🙂
Pak nu je kans 😉
Eenmalig kan je deze workshop los volgen. Daarna is het een onderdeel van de Psoas masterclass (3dgse) En nu alleen voor vrouwen.
Geschikt voor iedereen die al eerder een psoasworkshop bij mij heeft gevolgd of bekend is met enig lichaamswerk (overleg even)
Kim neemt je op een zachte, aardse en speelse manier mee met al haar ervaring van het lichaam en de weg van belichaming. Haar 25 jaar vakkennis, als craniosacraaltherapeute en oefentherapeute, als zowel haar eigen ontdekkingen deelt ze graag om juist in deze tijd dicht bij onze eigen liefde en waarheid te kunnen blijven. Het lichaam weet. Ze deelt uit verschillende oude wijsheden en culturen en hedendaagse innovatieve inzichten maar vooral vanuit natuurprincipes. Terug naar echt mens zijn.
De dagen zijn voor iedereen geschikt. Juist met fysieke klachten ( bv rug, heup,nek, hoofdpijnklachten) minder libido en levenslust.
Het is minder geschikt als je nog niet graag aangeraakt wil worden
Waar: Kim van Rens Vanzelf ontwikkeling
Oranje Nassaustraat 8d Valkenswaard.
data: 27 november 2020
Tijd: inloop 9.30 start10 u tot 17u
Investering: 135,- euro inclusief lunch
Voorwaarden bij dit event:
Min. aantal deelnemers 6 max. 10
Inschrijving is geldig na inschrijven per mail.
Workshop kan tot 2 weken na inschrijving worden geannuleerd, uitgezonderd inschrijvingen binnen 2 weken voor aanvang is geen restitutie. Het mogelijk om je plaatsje door te geven aan iemand anders. Administratiekosten 25,- euro. Betaling maximaal één week vooraf aan de workshop. Inschrijving is definitief na bevestigingsmail.
Indien het workshop bedrag nog niet is voldaan voor aanvang blijft ingeschrevene het bedrag verschuldigd aan Kim van Rens vanzelf ontwikkeling.
Aanmelden kan met een mail naar Kim@KimvanRens.nl Ook bij inhoudelijke vragen over de workshop.
Come and let’s unwind our Psoassssssss!!!! 🙂