Kim van Rens | Happy Psoas 21 mei 2021 (basis kennismakingsdag)
22198
post-template-default,single,single-post,postid-22198,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Happy Psoas 21 mei 2021 (basis kennismakingsdag)

Happy Psoas 21 mei 2021 (basis kennismakingsdag)

I wish you a happy juicy psoas!
Psoas stress release workshop in Valkenswaard (bij Eindhoven)
Een hele ontspannen dag om dieper je lichaam te ervaren.
Via je Psoas ervaar je hoe je meer in je lijf en bekken kunt zakken, kunt verzachten en mee kunt stromen op eigen wijze. Diep ontspannen, verbinden met je kern en levensenergie om van daaruit in volle kracht te staan.
Je Psoas? Wat is dat?
De musculus Illiopsoas, of te wel Psoas, is je diepste spier in het midden van je lichaam en is veel meer dan alleen de heupbuiger, de spier die de onderrug met de heupen verbind. Embryologisch maakt de Psoas een belangrijk deel uit van het neurologisch (stress)systeem. De psoas is direct verbonden met onze primaire oerinstincten om te kunnen vluchten, vechten of bevriezen. Tegenwoordig met alle continue stress in ons leven zijn onze Psoai (meervoud) vaak uitgeput met alle gevolgen van dien!
Tevens is deze heilige spier ook een messenger van jouw universele wijsheid, je zelfherstellendvermogen en ‘yourgutbrain’ en noemt men in verschillende stromingen de Psoas ook wel de spier van de ziel.
Een uitgeputte psoas kan allerlei klachten geven als rug- en bekkenklachten, heupklachten, ademproblemen, vermoeidheid, stressklachten, niet geaard zijn, buik- en menstrustiepijn, ‘je uit je midden voelen’.
Een diep ontspannen en ‘juicy’ Psoas zorgt dat je:
• kan zakken in je bekken en lijf
• omliggende spieren in balans komen
• je je veiliger kan voelen
• je kan aarden en je spanning en energie goed kan afvoeren.
• meer levensenergie ervaart
• Een gezonde houding aanneemt
• Beter voelen wat goed voor je is.
• Vanuit je diepe eigen manier te bewegen en te leven.
• Je je midden en balans kan ervaren
• En nog zoveel meer..!
Deze workshop is er op gericht om een vernieuwende manier van ontspannen te ervaren en de grote invloed die de Psoas heeft op vanzelf bewegen. Vanuit je natuurlijke overgave.
In een dag laat ik je primair ontspannen bewegen ervaren. Een visie die voor velen nieuw lijkt, maar die eigenlijk voor niemand nieuw is. Vanuit jouw bio-intelligente anatomie ervaar je en inspireer ik je vanuit verschillende stromingen ( oa craniosacraaltherapie, fascieleer, Liz Koch, Taoisme en yoga)
Er is veel ruimte voor vertragen, zelfonderzoek in zakken in je lijf en praktisch ervaren.
Je activeert je zelfherstellend vermogen door oerbeweging uit de natuur. Bewegingen zoals we ze kennen uit het dieren- en plantenrijk.
Het is namelijk juist dat wat je al wist maar bent vergeten. Door te vertragen en te verstillen kom je bij de oerpatronen van je lichaam. Patronen die je kent uit de natuur en die jouw unieke wijsheid en zelfherstellend vermogen naar boven brengen.
Door met de groep verschillende oefeningen te ervaren heb je mooie oefeningen om thuis mee verder te kunnen.
De workshop haalt je uit je oude gedachtepatronen. Het geeft een verfrissende blik op je houding, hoe je je nu beweegt, hoe je omgaat met stress en hoe vrij je bent in je bewegingen.
Deze workshop gaat je hoe dan ook goed doen! Even de tijd om jezelf te ontspannen, te inspireren en je Psoas te rehydreren.
Praktische informatie
Datum: vriijdag 11 december 2020
Tijden : 9:30 inloop; 10.00 u– +/-17:00 u
Er zijn 2 ruime ervaarmomenten: in de ochtend om van het hoofd in het lijf te zakken en in de middag om nog meer te ontdekken van je eigen anatomie en mogelijkheden in ontspannen bewegen, ook toegepast voor jouw thuissituatie.
Prijs: 135,- euro incl. lunch (soep, brood en beleg) Bij een speciaal dieet mag je zelf je extra ingrediënten meenemen.
Locatie: Praktijk Kim van Rens Vanzelf ontwikkeling, Carolus gebouw eerste verdieping, Oranje Nassaustraat 8d, 5554AG Valkenswaard
Voorwaarden bij dit event:
Min. aantal deelnemers 6 max. 10
Inschrijving is geldig na inschrijven per mail.
Workshop kan tot 2 weken na inschrijving worden geannuleerd, uitgezonderd inschrijvingen binnen 2 weken voor aanvang is geen restitutie. Het mogelijk om je plaatsje door te geven aan iemand anders. Administratiekosten 25,- euro. Betaling maximaal één week vooraf aan de workshop. Inschrijving is definitief na bevestigingsmail.
Indien het workshop bedrag nog niet is voldaan voor aanvang blijft ingeschrevene het bedrag verschuldigd aan Kim van Rens vanzelf ontwikkeling. indien door derden (bv. overheidsmaatregelen) de workshop niet kan doorgaan kan deze eventueel online doorgaan of wordt de dag verzet. Dan is tot 2 weken na bekendmaking van nieuwe datum de inschrijving opnieuw te annuleren, minus 25,- administratiekorting wordt het bedrag teruggestort.
Aanmelden kan met een mail naar Kim@KimvanRens.nl Ook bij inhoudelijke vragen over de workshop.
Come and let’s unwind our Psoassssssss!!!! 🙂