Kim van Rens | Activiteiten
21660
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21660,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ochtend groepsles Vanzelf bewegen & ontspannen

Als er genoeg animo is start ik op (maandag- of donderdag)ochtend van 9.15 tot 10.30 u een les Bewust bewegen en Vanzelf ontspannen

Dit zal een les zijn waarin ik oefeningen vanuit de oefentherapie en lichaamsgerichte therapie combineer met invloeden uit de yoga, pilatus, chi gong, intuïtief dansen en meditatie. Een dik uur om jezelf lekker in beweging te brengen, je bewust te worden van je lichaam, lekker wakker te worden en je energie weer te laten stromen. Plezier in bewegen, bewust voelen in je lijf en je afstemmen op je intenties en je energie. We eindigen met een ontspanning of meditatie.

Geschikt voor iedereen omdat iedereen op eigen niveau kan meedoen en zeker gezien mijn therapeutische achtergrond  geschikt voor mensen met klachten, chronische pijn en ouderen.

Kosten € 15,- per les. Deelname per periode van 10 weken. Niet in schoolvakanties. Max 10 deelnemers

Geïnteresseerd? Meld je dan aan via contact

Duobehandeling ( 4 handen)

‘Vele handen maken licht werk’

Dit gaat letterlijk op voor de duobehandelingen die ik geef met meerdere collega’s. Samen met een psycholoog, osteopaat, energetisch therapeut of nog een craniosacraaltherapeut kunnen we je in een duobehandeling (met 4-handen) makkelijker je onbewuste weerstanden tot groei ontkrachten en je meer draagkracht en meer veilgheid/bedding om heel krachtig te transformeren in je proces.

De ervaring zal leren hoe dit voor jou is. Inzetbaar bij meerdere klachten maar ook bij thema’s rondom veiligheid of het willen doorbreken van weerstanden.

Neem gerust contact op voor  vragen of een afspraak te maken.  Afhankelijk van welke soort behandeling ingezet wordt en wat het meest praktisch is kiezen we welke praktijk de behandeling van 1,5 uur plaatsvindt.

Op afspraak

Kosten € 86,- per therapeut. Gezien het intensieve karakter van de sessies zal de frequentie meestal lager liggen dan bij de gewone behandelingen.

Multidisciplinaire Omni behandelingen

Tegelijkertijd door meerdere therapeuten behandeld worden?

In samenwerking met mijn collega’s van stichting Omni zal er binnenkort een unieke mogelijkheid komen om door meerdere collegae (3-10 therapeuten!) tegelijkertijd behandeld te worden.

In het kader van een heel bijzonder project waarin we een nieuwe manier van integrale zorg willen ontwikkelen waarin de cliënt echt centraal staat en hij of zij ook echt gelijkwaardig is aan de andere hulpverleners.

Een ideale omgeving om chronische of complexe klachten voor te leggen waar andere hulpverleners apart van elkaar niet uitkwamen. Voor ons is dit een ideale manier kennis praktisch te delen en te integreren.

Stuur me een mailtje als je graag wilt deelnemen als client. Dan stuur ik je meer informatie zodra deze dagen gepland zijn.

Ben je geïnteresseerd? Mail me voor meer informatie en meld je aan.